Stichting Vrienden Oratoriummuziek Zutphen en omstreken
   

SPONSOREN

De Stichting Vrienden Oratoriummuziek Zutphen en omstreken streven ernaar om koorwerken op een kwalitatief hoog niveau te presenteren. Daarom vinden de concerten plaats in goede concertzalen met professionele orkesten en solisten. Hieraan zijn hoge kosten verbonden, die helaas niet alleen door de verenigingsmiddelen en kaartverkoop worden gedekt. Om de kwaliteit van de koren en de uitvoeringen te kunnen continueren, is een stevige financiële basis nodig. Daarom heeft de Stichting een project ontwikkeld voor donateurs en bedrijfssponsoring, met als doel de oratoriummuziek financieel te ondersteunen. Wij vragen graag uw aandacht hiervoor.

Wij zouden het als Stichting Vrienden Oratoriummuziek Zutphen en omstreken zeer waarderen als uw bedrijf zich zou willen aansluiten bij de Stichting.

Wij zijn graag bereid om u ons sponsorproject te presenteren. Wij kunnen dan met u van gedachten wisselen over de verschillende mogelijkheden om de Oratoriummuziek te ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden van sponsoring of donateurschap van de Toonkunstkoren in Zutphen, neem dan contact op met het secretariaat van de Stichting  en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om nader kennis met u te maken om een sponsoring of donateurschap “op maat” te bespreken.

info@stichtingvriendenoratoriummuziekzutpheneo.nl  

  • Wijnhandel Schaapveld Zutphen
  • Adviesbureau van den Boom Zutphen